Status productie USA Q1; februari

9 februari 2023

Elke week komen we dichter in de buurt bij het moment dat we kunnen gaan produceren in Amerika; enorm spannend. Volgens de planning zouden we eind april moeten gaan proefdraaien, om in mei op volle capaciteit te kunnen produceren.

Februari 2023 - Verschillende Nederlandse collega's hebben vorige week de training Cultural Differences gevolgd. In deze twee uur werden de verschillen en overeenkomsten met de Amerikaanse (werk) cultuur behandeld. Hierdoor is veel geleerd, begrip gekomen en zijn er interessante gesprekken ontstaan. We hopen hiermee te bereiken dat, als we straks met zijn allen samenwerken, iedereen elkaar begrijpt en respecteert. De Amerikaanse collega's volgen uiteraard ook de training maar dan om wat meer over de Nederlandse cultuur te leren

Er is enorm veel gebeurd op de Amerikaanse grond. Alle muren en het dak zijn klaar! Op dit moment wordt er vooral aan de binnenkant gewerkt om er een operationele fabriek van te maken. Gelukkig zijn de dagen wat langer en blijft het wat langer licht en droog. Zo is de opgelopen vertraging wat ingedamd en konden de bouwlieden hard doorwerken om zo ver te komen. De hellingbaan naar de expeditie is aangelegd zodat de machines tegen het eind van deze maand op de juiste plek kunnen staan. 

De productieruimte is bijna klaar. De vloer wordt een deze dagen gepolijst en dan is het een kwestie van de afwerking en inrichten. De eerste weken van maart is de installatie en zijn de testen al gepland voor de eerste twee machines. To be continued! 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en ontvang een e-mail
wanneer nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Jobalert aanmaken   
Top