4 mei 2023

Mei 2023 - Het is zover! Alles ziet er gelikt uit, de productie kan draaien, nieuwe collega's zijn geïnstalleerd en Rijense collega's zijn overgevlogen om de Grand Opening bij te wonen. Ook deze week moesten er nog zaken geregeld worden om vandaag tot een succes te maken. 

Zo is afgelopen maandag nog met succes de eerste fase van de FSSC 22000-certificering afgerond. De definitieve audit vindt plaats in september. Woensdag is ook de GMP-audit met succes afgerond en CurTec USA mag zich nu een GMP-gecertificeerd verpakkingsbedrijf noemen! 

De banners zijn gehesen, de speeches in het achterhoofd en het lint is strakgetrokken; Amerika is er klaar voor! Gelukkig scheen de zon terwijl de vlaggen van Nederland, Amerika en South-Carolina wapperden en het lint doorgeknipt werd door CEO Bart, Operations Director Roy en Project Director USA Steve. Speeches van Marketing manager Marc en Bart over onze producten zorgden ervoor dat alle ins en outs helder overkwamen. Binnenkort komt er een gedetailleerd verslag over hoe de dag eruit zag, maar we wilden iedereen alvast op de hoogte brengen voor de dag met de input die we hebben. 

Om 11.00 uur Nederlandse tijd is er natuurlijk ook stilgestaan in Rijen bij de Amerikaanse opening. Engineering manager Joeri hield een mooie speech waarin hij benoemde wat élke afdeling heeft volbracht om tot deze American dream te komen, liet zien hoe Ploegchef Ronald (op zijn Ronald's) een tour gaf door het pand via een filmpje en het cornhole spel onthulde. De plattegrond die Joeri had getekend ter illustratie hoe de fabriek zou moeten zijn was vooral heel bijzonder om te zien. Nog net niet op een bierviltje, maar helder genoeg voor Bart om de tekening precies zo te laten zien aan de ontwerper. 
Er waren heerlijke donuts en het was gelijk zichtbaar dat er heel veel geoefend moet worden door een aantal collega's om beter te worden in cornhole.

 

Let the USA adventure begin!
 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en ontvang een e-mail
wanneer nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Jobalert aanmaken   
Top