30 augustus 2024

Hoewel CurTec USA pas ongeveer een jaar actief is in de VS, hebben we al een aantal lokale goede doelen geïdentificeerd om te ondersteunen. De eerste groep die we hebben geselecteerd om te steunen is Grace's Closet.

Grace's Closet of Oconee County biedt een uitnodigende, boetiekachtige ruimte vol stijlvolle kleding voor leerlingen van de basisschool tot en met de 12e klas. Grace's Closet is toegankelijk voor alle leerlingen om het stigma van hulpbehoevendheid weg te nemen. Persoonlijke hygiëne en schoolspullen zijn ook beschikbaar. Studenten zijn welkom om te winkelen bij Grace's Closet en spullen mee te nemen die aan hun behoeften voldoen. Alles is gratis! Grace's Closet is nu aanwezig op 19 verschillende scholen in Oconee County, SC. 

Naast het winkelen biedt Grace's Closet ook hulp met voedsel voor hulpbehoevende leerlingen. Ze doen dit door weekendlunchtassen aan te bieden en zelfs voedsel te verstrekken tijdens schoolpauzes voor leerlingen die hierop zijn aangewezen voor dagelijkse voeding. 

Hoewel we het dit jaar hebben gemist, is CurTec van plan Grace's Closet opnieuw te steunen door hun jaarlijkse inzamelingsactie bij te wonen, die bestaat uit een diner en items voor een stille veiling. We kijken ernaar uit om deze groep te blijven steunen. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en ontvang een e-mail
wanneer nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Jobalert aanmaken   
Top