Verbeeten Challenge 2023 was een succes!

13 april 2023

Vanuit ons vitaliteitsprogramma Vital C worden elk jaar verschillende initiatieven genomen om ervoor te zorgen dat onze collega's zo gezond mogelijk blijven. Zo worden er gezonde lunches verzorgd, komt er een masseur langs voor een stoelmassage en staat er overal vers fruit. Ook zetten we ons sportief in, zowel op ons terrein als daarbuiten.

Net zoals vorig jaar hebben we ons ook dit jaar ingezet voor de Verbeeten Challenge met een groep van 26 CurTec collega’s en introducés. Instituut Verbeeten zet zich al jaren in om de zorg en behandeling van patiënten met kanker in onze regio te verbeteren. Op 2 april jl. konden wij ons sportief inzetten en geld ophalen om zoveel mogelijk patiënten ook te helpen.

Als team zijn we de 10 en 30 km wandel challenge aangegaan. Zo hebben we met onze sportieve inzet een bedrag weten op te halen van 618,-.

Ook hebben we CurTec vaten gedoneerd die tijdens het evenement werden gebruikt voor de inzameling van PET flessen. Het statiegeld is naar het Verbeeten instituut gegaan en de vaten kunnen duurzaam ingezet worden bij andere activiteiten.

Zowel voor ons als voor Verbeeten een inspiratievol en geslaagd evenement. Op naar volgend jaar! 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en ontvang een e-mail
wanneer nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Jobalert aanmaken   
Top