1 juni 2023

In het kader van MVO stelt CurTec jaarlijks 10.000 euro beschikbaar voor maatschappelijke sponsoring. Medewerkers mogen goede doelen voordragen en een speciale commissie bepaalt, met input van de medewerkers, welke projecten over sponsorgeld mogen beschikken.

Ook dit jaar hebben we dat uiteraard gedaan en de volgende goede doelen zijn eruit gekomen:

Stichting Op Den Alpe Rijen

Toegekend sponsorbedrag: € 5000,-

Voorgesteld door collega Mario Willemen 

Deze stichting steunt mensen met kanker. Door jaarlijks verwendagen, filmavonden, bloemetjes etc. te organiseren probeert de stichting de ziekte wat draaglijker te maken. Ook ondersteunt de stichting financieel bij het aankopen van een haarstuk wanneer dit nodig is, en geven ze voorlichting op de basisscholen in de gemeente Gilze-Rijen. Mario heeft dit goede doel voorgesteld zodat de mooie initiatieven door kunnen blijven gaan. 

Stichting Naminya

Toegekend sponsorbedrag: € 3000,-

Voorgesteld door collega Danny Heshof

Stichting Naminya houdt zich bezig met het ondersteunen van lokale projecten in Oeganda. Het ontwikkelen van talenten en vaardigheden onder de kinderen is het grootste doel. Hierdoor kunnen zij zelfvoorzienend worden. Danny heeft dit goede doel voorgesteld omdat hij het belangrijk vindt dat met deze bijdrage een stukje land kan worden aangeschaft waar de kinderen in schoolverband zelf groenten en fruit op kunnen verbouwen. 

Scouting Erasmus

Toegekend sponsorbedrag: € 1000,-

Voorgesteld door collega Twam Laurijssen

De scouting zorgt ervoor dat kinderen actief spellen spelen en leert ze over het leven en de natuur. Scouting Erasmus heeft in 2022 een nieuwe clubhuis gebouwd, maar dit behoeft nog verbetering. De kinderen van collega Twan gaan al jaren naar Scouting Erasmus en op deze manier kan CurTec een bijdrage leveren aan de bouw hiervan. 

Stichting Ook Jij Hoort Erbij

Toegekend sponsorbedrag: € 1000,-

Voorgesteld door collega Stephanie Villhaber.

Stichting Ook Jij Hoort Erbij zet zich in vanuit persoonlijke betrokkenheid en eigen ervaringen voor een betere samenleving. De stichting richt zich op mensen uit Den Bosch en omgeving in armoede of achterstand ongeacht leeftijd, geslacht en afkomst. Zij wil hen helpen uit hun sociale isolement of dagelijkse sleur te komen, en zich verder te ontwikkelen om actief deel te gaan uitmaken van de samenleving door middel van sport. De stichting is onderdeel van Boxing Podjan, de boksschool waar Stephanie (naast haar baan bij CurTec) ook lesgeeft.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en ontvang een e-mail
wanneer nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Jobalert aanmaken   
Top