Status productie USA Q1: maart

15 maart 2023

Elke week komen we dichter in de buurt bij het moment dat we kunnen gaan produceren in Amerika; enorm spannend. Volgens de planning zouden we eind april moeten gaan proefdraaien, om in mei op volle capaciteit te kunnen produceren. Dit lijkt te gaan lukken..

Maart 2023 - De afgelopen tijd heeft het gebouw een behoorlijke metamorfose ondergaan. Zo zijn de kraan en alle deuren rond de productieruimte geïnstalleerd, zijn er gipsplaten en verf aangebracht en is het beton in de productieruimte gepolijst. In het kantoorgedeelte is gewerkt aan de installatie van het verwarmings- en verluchtingssysteem, de kantoorverlichting, het brandbestrijdingssysteem en het rooster voor de plafondtegels.

De eerste teams uit Nederland en Oostenrijk zijn gekomen om de installatie van de Bekum-extrusie-blaasmachine te begeleiden. Bijna tien vrachtwagenladingen apparatuur werden in het magazijn gelost en in de daaropvolgende dagen in volgorde naar de productievloer gebracht en gemonteerd. Aan het einde van de week werden de kop en het platform geïnstalleerd en de installatie van de robot en de veiligheidshekken voltooid. De nadruk ligt nu op de stroomvoorziening, voltooiing van de procesleidingen en installatie van compressor- en koelwatersystemen.

Ondertussen zijn er al een boel collega's bezig met het organiseren van de feestelijke opening in zowel Amerika als op onze hoofdlocatie in Rijen. Hotdogkramen, vlaggetjes en stilstaan bij het succes en harde werk! 

To be continued!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en ontvang een e-mail
wanneer nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Jobalert aanmaken   
Top